Måndag!

Ja då var det måndag igen. Inge fel på måndagar men måste säga att jag gillar helgerna bättre ändå :)
Hade en riktigt bra helg. Han både med spendera tid med Maja även fast hon jobbade både lördag och söndag men även med att spendera tid med Macke.

Har varit på diet i ca 1 vecka nu(15 kvar) och i fredags var det ätar/extra mat dag och till dess hade jag tappat ca 1kg vilket är en bra start men också den lättaste veckan :) Blev lite blandat mat mässigt men höjdpunkterna var en stor mjukglass samt plättar med glass och nutella innan sängdags :)
 
Lördag spenderades med en morgon promme med Maja för att sedan lapa sol på gräsmattan innan hon skulle jobba. Tog mig sen en sväng till gymmet för att köra lite rodd. Blev lite lugnare rodd blandat med lite intervaller. Mötte upp Macke på gymmet för att sedan käka mat och se film och bara ta det lugnt i soffan.
 
Söndag: blev en sjuk tidig start på dagen. Lite för tidigt för mig. Har inga problem oftast att komma upp vardagar men att kliva upp samma tid på helgen som vardan tog imot. Men så fick det bli när Maja skulle på jobbet och Macke kom på besök då han skjutsade Tina till jobbet. Blev i alla fall kaffe och sen ivög på ett morgon träingspass enligt följande.
 
Uppvärmning jogging 3km
 
Tabatablock:
mountainclimbers
omvända burpees
fällkniven
halva burpees
situps
väderkvarnen
skålen/ryska twist
situps med sten och kast till varandra
Nervarvning jogging 3km

Grymt skönt när vi var klara. Jobbigt för min skalle som inte är van med detta uppläg sen inte heller kl 07:30 på en söndagmorgon :D
 
Sen blev det lite fix hemma i läggan innan det blev film och mat med Macke igen :)
 
Kvällen avslutades med BEN, men innan det så firades min brorsdotter som fyllde år :D
 
Kommer att köra tunga explosiva övningar 2 veckor framåt.
 
 
Två bilder från helgen.
Blir mycket Java när man hänger med Macke
 
Födelsedagsbarnet
 
1 Macke:

skriven

Underbar läsning :) :)

som du säger. en strålande helg. skoj att du hängde med på söndagschockuppvaknadet! får vi göra om :) repris på lördag kanske? du köttade på som du inte hade gjort annat!

Svar: Ja det bvar lite slitsamt att komma igång men hade trevligt sällskap så det måste helt klart göras om :) Bara det inte regnar på lördag så är jag på. Hahaha nu var du allt bra snäll.men gjorde mitt bästa i alla fall.
Markus Sjölund

Kommentera här: