Genomkörare.

I lördags så var planen att köra igenom tävlingsmomenten förutom posering. Känner mig fortfarande inte helt pigg men ville ändå testa.

Drog igång kl12. (var då uppvärmd)
Laddade med Gakkic (http://www.mmsports.se/2st-Gakkic.html) samt snabba kolisar mellan övningarna.
Chins 
30min vila
Dips
30min vila
1min max rodd

Nöjd med chinsen och dipsen men inte med rodden. Men så fick jag typ maxpuls direkt, skyller på att kroppen inte är helt hundra än ;)


Börjar kännas att det börjar dra ihop sig mot tävlingen. Börjar faktiskt tänka mer och mer på hur grymt det ska bli :)
 
Jag och mina kompanjoner mot snoret/förkylningen
 
Svårt att få till en bild som liknar nått när man är själv...
 
Underarmen efter lite norrlänsk bilkörning :)
 
/Markus "snöblasket" Sjölund

En makalös manick.

Kroppen är en maklös manick.
Har varit krasslig/sjuk sen i lördagskväll och vilat/sovit så mycket som möjligt för att bli pigg så fort som möjligt. Hade några saker att göra på förmiddagen sen lugnt på eftermiddagen på måndag samt en kurs på tisdag sen lugnt på eftermiddagen så jag gjorde en variant tog 2 halvdagar på jobbet för att  sen åka hem och sova för att bli frisk ASAP.
Fick hjärnspöken nu när jag inte kan träna och inte kände mig pigg. Vaknade på måndag och allt känndes långt ifrån bra, ville bara skita i allt och vakna på julafton haha :) formen känndes kass och när man vet att det kommer att bjudas på motstånd (alla deltagare i +180) utan dess like så måste jag vara på topp när tävlingen är för att ens ha en chans att ta mig vidare från symmetri ronden.
 
Kände på gymmet igår, blev ett lugnt pass. Känndes ok så idag taggade jag till för ett rygg och biceps pass.
Började med att värma upp sen blev det chins, inga speciella förväntningar, men slutade med ett PB, som sagt kroppen är en makalös manick. Var nog lite snabb i vändningarna i början men var noga med utsträckningen sen efter några stycken så blev det bättre med pauserna i bottenläget. Så grymt nöjd. Hoppas bara inte att det var en gång och aldrig mer, hehe.
 
 
 
Vi kommer snart att mötas igen!
 
/Markus Sjölund

Sjuk.

 
Sjuknade in i lördags med halsont och snuva. Blir till att vila tills det känns bra i kroppen igen. Jobbigt att hålla sig borta från all träning när man har ett mål som närmar sig för varje dag,

Inte så mycket att göra åt det. Bara att vila och sova mycket.
 
 
Blev sista dagen med sommar skorna igår. Nu är vinter sulorna på. Tydligen inge fel på styrkan då jag drog av en hjulbult :) hahaha
Markus "snörvel" Sjölund