Benböj challange!

Några kompisar som kom på en challange i benböj som jag bara ville prova.

Challange benböj 50kg: 1min så många rep du kan/vill 2 min vila, sen 5 varv = total rep


Var sjuk taggad och ladde med GAKKIC(http://www.mmsports.se/Body-Science-Gakkic.html)  innan  jag drog iväg för att sätta Macke och Kim "krämpan" Wiik på plats. Körde uppvärmning och taggade till. Men när jag skulle köra började jag känna pressen att leverera. Nyllet var där och hjälpte till att lägga upp taktiken. Tanken var 30, 30, 25, 25, 20 och då skulle jag ta Macke med 6 rep.


Resultat, 30 lätt, hade 12 sek kvar men höll mig till planen, 30 lätt, 8 sek kvar, 25 syran börjar komma, 10sek kvar, 26 huvva pressade en extra men det satt långt inne. 26 benen brinner HJÄLPPPPPP eller som Kim sa, betong ben med chokladpudding.......när det var 30sek kvar så låg jag nog på 17 och det kändes stumt, men med lite pannben så körde jag på, tappade ryggen på sista och höll på att ramla på näsan men kom upp, hade tid för en till men det gick bara inte. Syran i benen var helt sjuk.....

Tot rep: 30, 30, 25, 26, 26= 137

Låg sedan och pustade på golvet och fick byta position var 30 sek för att det krampade. eftr 10min så kändes det ok.. ett tag i all fall. Körde raka mark 3 set sen benspark 3 set med ss bencurl.

Så här i efterhand så skulle jag nog ha kör några till på första och sen trappat ner. Men nu har man kört och vet vad det handlar om :)
 
 
Om någon läser och testar så skriv gärna om era resultat och hur ni kände som en komentar till detta inlägg


Vet inte om jag gör om detta igen. Krampar nu också när jag sitter i soffan, Undra om min jogg ikväll kommer att bli av.....