Ännu en dag med träning.

Idag kände jag mig seg på morgonen men vaknade till efter ett par timmar på jobbet och fick sug efter ett träningspass igen. Så även idag blev det ett pass. Har nu kört 2 dagar med lättare vikter och mer vila än vanligt mellan seten och övningarna bara för att just komma i gång. I morgon blir det vila för att sedan gå tillbaks till schemat som jag körde på innan jag blev sjuk. Dock kommer jag att känna mig för med vikterna så allt känns bra. Bara för att jag ska känna mig för betyder det inte att jag kommer att fega med vikterna men tänker lyssna extra på kroppen tills allt känns 100 igen.

Halvdag på jobbet i morgon så när det inte blir gym så kanske det blir en promenad i alla fall.
 
 
 
 

/Markus

Ett steg i taget..

ÄNTLIGEN TILBAKS!
Förra passet var förra fredagen men tänker inte sressa bara för att jag känner mig bättre och är grymt sugen på att träna. Har fortfarande lite snuva så är inte 100% bra ännu. Men vilar lite extra mellan seten och övningarna så gick det rätt bra. Körde heller inte med några speciella vikter att skryta om idag men känns ändå skönt att vara tillbaks. Jag älskar trots allt att träna.
 
 
Även denna helg blev det en hotell frukost, det är en bra start på dagen. Men den här gången blev det bara frukost ingen övernattning.
 
 
 
Är väldigt svag för bröd :)
 
 
Sen fortsatte jag och Maja dagen med att åka på en utflykt, Jag skulle välja denna gång och jag valde en utkiksplats som ligger ute vid Gullviks havsbad.
 
 
 
Efter kaffet och fikat så vilade jag lite i solen medans lill frugan roade sig med att tydligen skissa av mig....
Luvan och armen över ansiktet i 10miin och man är på bild.
 
Den här grymma dagen avslutades hemma i soffan med en påse godis och film.
 
 
Söndagen stratades med en promenad för att sedan plocka ut mitt paket från MMsports (www.mmsports.se)
Blir alltid som ett barn på julafton :D wihoooo.
Perfekt efter en sjukperiod när man har haft den manliga förkylningen och tyck synd om sig själv. Inte lätt för oss män att vara sjuk.
 
 
Nu är det bara att ladda för en ny arbetsvecka och köttande på gymmet.
Nu kör vi.
 
 
/Markus
 
 
 

Form och inmätning.

Blev ingen inmätning denna helg eftersom jag inte legat sjuk och inte tränat sedan förra fredagen men inmätningen från förra veckan kommer här.

 
Andra inmätningingen.
2013-04-19
Vikt:86,8
Midja:86
Biceps:43,5
Lår:65,5
Vad:40
 
 
Första inmärningen
2013-04-13
Vikt:88,2
Midja:88
Biceps:43,5+
Lår:65,5
Vad:40
 
 
/Markus