0,720kg

Börjar med en bild.
0,72kg kött :)
 
Ja det blev som ni kanske kan se en del kött på lördagen, blev 2st hamburgare på Olearys. 2st 180g per burgare. Var inga större problem men det gick inte lika lätt som för Macke.L (http://www.funbeat.se/person/overview.aspx?PersonID=145605) han hade nog lätt fixat en 360g till. NÄr jag hade halva min andra burgare kvar så satt han och spande in min, Maja och Tinas mat. Inget stopp på den karln :) Men då är han också den snabbaste mannen att klippa gräsmattor som jag känner, helt sjukt galet snabb.
Eftermiddagen så blev det en sväng förbi hemmakväll för att köpa godis för lite kvällsmys. När vi kom hem så kom vi på att vi glömt glass. Blev en sväng till ICA också för lite B&J glass och en stor chokladkaka. Avslutade kvällen med nått jag inte trodde jag skulle välja på en ätardag men det blev i alla fall en stor tallrik gröt med hallon och en casin proteindrink till :)
Body Science Casein 750gram, blåbär (http://www.mmsports.se/Body-Science-Casein-100-Milkprotein.html
 
 
Innan middagen så hade jag bränt av ett benpass och en morgon promenad.
Hade dålig energi på benpasset men kanske var för att allt fokus var på att få bli klar och dra iväg och äta middag :)
 
Gym Lördag:
Benböj
Uppkliv på
Raka mark
Utfalls gång
Benpress
Bencurl
Benspek
 
Allt kördes med 4set och 10reppare.
 
Gym Söndag:
7set chins
7set utsida axlar
7set dips
 
1min vila mellan seten
 
 
Inte lika mycket folk när det var friåkning på rävlyan (Fjällrävencenter) som i går nät MoDo hade match mot Rögle. Lyan är ett perfekt stopp för toa besök när man är ute på promenad :)
 
LIte formbilder från kvällen.
 
På kvällen efter en massa mat och godis. 9v kvar
 
1 Macke:

skriven

Underbara lördag :) grymma pics!! mmm burgare...

Svar: Ja lördagen var väldigt trevlig, träning, mat och trevligt sällskap.Ska försöka skaffa en bättre kamera så bilderna blir skarpare, dom blir lite suddiga med mobilen. Men det syns i alla fall att det går åt rätt håll.
Markus Sjölund

2 Gong:

skriven

Shit! Här händer det grejer! Bra jobbat och fortsätt kämpa... "Take pride in how far you have come, and have faith in how far you can go!"

Svar: Tack för dom snälla orden. Lång och spännande väg kvar :) men jag bara njuter.
Markus Sjölund

Kommentera här: