Lördag!

Lördagar brukar än så länge betyda ätardag. När jag säger än så länge menar jag att så länge vikten går ner vecka för vecka så gör jag inga förändringar. Kommer dock att skippa ätardagar sista 3-4 veckorna hur det än går med vikten och formen.

Idag har det blivit promenad innan frukost och under promenaden blev det en sväng förbi Lundbergs bageri och något smaskigt till frukosten. Blev inte så mycket handlat, blev bara sugen på chokladbollar när jag var där så det fick bli det enda. Sen hem för frulost och idag blev det bara ett par dl gröt med bär samt bröd och äggröra. Har också efter det blivit lite pasta pesto med en bit kyckling. Nu väntar snart ett mellanmål innan det är dags för träning.

Äter precis vad jag känner för och då blir det ibland bra mat och ibland bara skitmat men det beror helt på suget fördagen och stunden.

Efter gymmet idag väntar en middag på Olearys. Får se hur sugen/hungrig man är, kanske går för deras burgare, double up :) =360g kött. Är hungern på topp så kanske det får bli 2st ;)

/Markus

Kommentera här: